THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, June 5, 2008

--- d F words ---

salam & hi....

post nih ditujukan khas kepada sumer yg berada di luar sane yg sejak beberapa bulan ini asik ternampak aku,shah & hakim gune perkataan 'F' diikuti nombor, & x phm satu hape pon,lol...
this is d explanation with d pictures:

* F1 - usually when we want to say, "are u sure??" *

* F2 - when we are happy or when we want to say, "haha/cheer up" *

* F3 - when we say things like, "d'uh....NOOB!" *

* F4 - when we are sad or not happy... *

* F5 - when we are shocked or angry or, "WUT THE HECK???" *

* F6 - when it is like, "huh?" *

* F7 - when we say, "zzzzzzz...." *

so, after this i hope all of you understand d F words when we used it k??Feel free to use it urself :)

XD

* pictures are courtesy of shah a.k.a XxsajuxX *

6 comments:

sang rama-rama said...

salam
bismillahirrahmanirrahim

ooooohhhhh i'm actually waiting and was about to ask you about this!!!!

shah ade bgtau ari tu, tp cm malas la nak bukak frenster die tgk gmbr2 ni...tak tau la pulak korang semakin menjadi-jadi gunakan bahasa F ni....huhuhu...so cam susah sikit nak faham apa expression korang sebenarnya bila korang tulis F1, F2 or anything like that....

so...ok then....hehhe..

(",)

mYshah said...

argh saju ku!!!! F5!!!!! xper2 nanti aku post gmbar mYsaju yg terbaru k XD

amni inma said...

ye, inilah entry yg kutunggu2 untuk mengetahui misteri disebalik bahase F korang nih..haha..ape2 ajela korang nih..

alialalala said...

wpun sblum ni pnah shuk dan shah bgtau
tp aku rasa susah nak install dlm pale otak aku huruf F yg pelbagai ni.,,,,aisy...F5 btul r!

akmal said...

hehe...
antare kitorg bertiga shah la yg paling terer
n die selalu blanje kitorg berdua item2 n meso(duitla senang kire)
tq shah f2f2f2f2

Anonymous said...

buy online viagra viagra discount cheapest uk supplier viagra viagra rrp australia cost viagra sales buy viagra soft online viagra blood pressure generic name of viagra viagra oral jelly viagra facts viagra price cialis super viagra viagra and hearing loss buy cheap viagra online