THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, June 7, 2008

Chopstick?reti gune ke x nih......

salam & hi

finally a new post after a few days of freezing up, tq to the internet which is not stable this few days,haha... well, this post is dedicated to 2 person which is cik miluvia & cik ipah a.k.a org yg cam reti gune chopstick tp sebenarnya x tau,haha... F6

when?where?sumernyer berlaku di oldtown cheras pagi td, after ktorg gi bank (utk settlekn fees utk gi jepon nnt,yup i'll be going there insyaAllah tp sian kat akaun bank aku,tetibe dh terdeplete ngn byknyer duit itu,camne nk blnjer org laen nih...huhuhu F4) & also perodua (4 cik ipah yg hendak membetulkn side-mirror yg pecah possibly d/t ader org pecahkn,wut?!wallahualam,sabo ye ipah tp akhirnyer perodua itu tutup,sian... F6)

* 2 ladies who seems like knew how to use a chopstick (muka kekonpiusan) *

* hajar, wlaupun x tau sgt, jgn la smpi buat muke x puas hati camtu,lol F2*

* ipah,slh care pegang tu..... *

* akhirnyer...berjaye tp still can be perfected,haha F2 *

d morale of d story: aku rs baek korang berdue gi berlatih lagi,ckp nk gi jepon jgk nnt,haha...seb baek aku dh tau...chopstick usage is a nice-to-know skill coz hey,we r living in a multiracial country,it's nice to know other's cultures...but make sure u didn't do anything that go over the limits of ur own religion (which in dis case islam) & culture, alrite?

*waiting 4 tomoro,watching kungfu panda with shah & d rest,lalala~~*

XD

7 comments:

marlynna said...

lerr..ape nie ipah, jaja...u all kan my idol for mkn gne chopstick...ha3..
em kne cr new sifu nie..

MiLuViA said...

memandai je.
rakyat jelata sekalian, kite ngn ipah reti ye gune chopstick

sj je shukri nih..

sesuke ati je letak gmbr kite yg buruk kt situ.

Salsabila said...

isy2... betul ke shuk? cm xcaye je depa 2 org ni caranye xbetul. he,nnt kne ajar kami2 yg lain juge

mYshah said...

hm... kene blaja ngan po ni camne nak gune chopstick

XD said...

tp aku dh reti dah,lalala~~~ F2

ipah said...

hellooo...kitorg reti sbnanye ye tuan2 dan puan2.cume bapak ni caranye pelik, abnormal sket...huhu

cube tgk gamba tu btol2, kami bjaya habiskan mee tu dgn jayanya

hajar dah hilang kechumelannya di situ..

ipah said...

hellooo...kitorg reti sbnanye ye tuan2 dan puan2.cume bapak ni caranye pelik, abnormal sket...huhu

cube tgk gamba tu btol2, kami bjaya habiskan mee tu dgn jayanya

hajar dah hilang kechumelannya di situ..