THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, June 3, 2008

d dementia spells....

salam & hi...

Well, lately, aku rase aku semakin lupe dgn byk perkara, cam dh ader dementia jer, hari ni jer ader 1 insiden yg amat lawak iaitu:

" aku & lala pegi ke kdai photostat utk phtstt nota tp sesampainyer di sane, tibe2, nota2 itu tdk dijumpai...punyer le frantic carik & dh pikir dh possibility of tertinggal di hukm...lala dh cuak dh mase tu...but then aku pon pk la balik, rasenyer dh xde dh bende tertinggal di bilik tutorial wad & di kafe so....aku pon bukak beg aku, tetibe aku pon jumpe nota itu...aku & lala pon tergelak2 di situ sambil lala berkate bahawa aku sudah ader dementia... "

* no pictures le...so sianz...F4 *

nk ikutkan, for d last 3 years in med school, memory aku terhadap bende laen makin truk, even to d study pon truk gak sumtimes, haih... so,klau sumtimes aku cam blank tu maksudnyer aku mmg x igt la...maybe sumthing will really happen in d future?i'm afraid of dat...incidence such as terlupe nk kasi treatment kat patient,tertinggal ape2 kat dlm patient intra-op & etc amatlah menakutkan & bahaya...ya Allah, jauhkan aku dri memudaratkan pesakitku di masa hadapan, amin~~

* maybe aku memerlukan sumone d masa hdpn yg akan igtkan aku bile aku lupe?who knows... *

=.= impending post(by this week insyaAllah):about d F words yg aku,shah,hakim slalu gune =.=


XD

3 comments:

alialalala said...

huhu...tipu2...cte nye ade ubah sket....bukan ko yg bukak sndiri beg tu..tp selepas aku yg sgt cuak dan rasa bersalah itu hampir berputus asa...aku mencadangkan kat ko supaya check beg ko...ngn penuh x bersalah nye ko bukak bag tu dan....TADAAAA...ia ade disitu...bikin cuaks saje!

* maybe aku memerlukan sumone d masa hdpn yg akan igtkan aku bile aku lupe?who knows... *

bapak adakah diatas itu bermaksud kami smua bakal dpt 'ibu'????

mYshah said...

klo shuk bley lupa pasal pelajaran... maka aku apakah lagi!!!!!!! F5!!!!!!!!!!!!!!!!! [smbil memukul payung biruku pada ko :)]

XD said...

to lala: ye ke citer dier camtu?haha,lupe...psl 'ibu' kamu itu maybe yes maybe not,hahaha,mls nk comment panjang2,lalala~~~

to shah: x perlu kot nk pukul aku pakai payung kau,aku pukul kau balik gune soul singer kang, F5!!!!!!!